A Modo Mio

img

Dat werkt bijzonder lekker!

Bent u het erover eens dat uw medewerkers en uw gasten het belangrijkste zijn binnen uw organisatie? Een goede koffie oplossing bij u op kantoor is dan van essentieel belang. Lavazza biedt u naast een constante hoge kwaliteit koffie ook mooie concepten welke binnen elke organisatie passen zowel financieel als operationeel. Wij komen graag bij u langs om een inventarisatie te maken van uw wensen en een passend voorstel te doen.

Franke logoFranke logoFranke

Voor elke onderneming een oplossing op maat

Afhankelijk van uw eisen, wensen en gebruik kunnen wij u kundig adviseren over een oplossing die het beste past bij uw onderneming.

Stap 1: Kennismaken & keuze

Stap 1: Kennismaken & keuze

Even de handen schudden en een kop koffie. Graag horen wij wat uw trots is en vertellen wij u die van ons: de beste en lekkerste koffie ter wereld. De beste manier om uzelf te overtuigen van de Italiaanse kwaliteit van onze koffies, is door het zelf te proeven natuurlijk. U bent van harte welkom in ons officiële Lavazza Trainingscentrum waar wij dagelijks professionals uit de horeca opleiden en proeverijen houden. Afhankelijk van uw keuze en het aantal koppen koffie dat er dagelijks worden gedronken, doen wij u een passend voorstel voor een geschikte machine, automatische levering van koffie, aanverwante artikelen zoals thee, suiker, (verse) melk, servies of bekers en onderhoud.

Stap 2: Implementatie

Stap 2: Implementatie

De installatie en afstelling van de door u gekozen apparatuur wordt deels verzorgd door onze eigen specialisten en deels door onze gespecialiseerde partners. Tevens ontvangt u van ons speciale bestellijsten voor alle artikelen die niet automatisch geleverd worden.

Stap 3: Service & onderhoud

Stap 3: Service & onderhoud

Omdat wij tevens leverancier zijn van Lavazza aan de Nederlandse professionele horeca zijn wij gewend om te denken en handelen op het hoogst mogelijke serviceniveau. Onze klantgerichtheid is een directe vertaling van de klantgerichtheid van de ondernemers waar wij ons dagelijks voor inzetten. U profiteert hiervan omdat u van ons dezelfde service kunt verwachten. Voor ons bent u namelijk net zo belangrijk als de tevreden gast op het terras. Onderhoud van uw machines wordt verzorgd door onze gespecialiseerde partners. Zo bent u verzekerd van een maximale levensduur van uw machines en altijd van de juiste instellingen voor de perfecte kop koffie, elke dag weer!

}
dividing
Lekker vergaderen op topniveau

Lekker vergaderen op topniveau

Voor op kantoor biedt Lavazza een aantal professionele oplossingen. Een mooi voorbeeld voor op kantoor is de LB951.

Bekijk Machine
Een compleet assortiment voor uw gemak

Een compleet assortiment voor uw gemak

Lavazza biedt de juiste apparatuur en perfecte melanges van de beste bonen, professionele koffiecapsules en alle denkbare ...

Bekijk alle toebehoren
Partners van Lavazza

Partners van Lavazza

Wij bieden een breed assortiment aan koffiemachines van diverse prominente partnermerken. Informeer naar de mogelijkheden.

Meer informatie
dividing