• Koffie
  • Machines
  • Condiments
  • Thee
  • Disposables
  • Reinigingsmiddelen
  • Barista Tools
  • Zakelijk

Inspirium

Inspirium bestaat sinds 2011 en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de hospitality-branche. De naam geeft het al een beetje weg, het Inspirium is een ‘one stop’ inspiratiecentrum voor horecaondernemers. Een unieke formule waarin innovatie, beleving en hospitality samenkomen op een vloeroppervlak van liefst 3.000m2. Dit flinke aantal vierkante meters is verdeeld over zeventien verschillende partners, waaronder Lavazza. Elk met een eigen expertise en toegevoegde waarde aan het concept. Met de opening van het tweede hospitality experience center van Inspirium in Amsterdam versterkt Inspirium haar positie en zorgen zij voor een inspirerende next level locatie aan het IJ.

Unieke synergie

De kracht van Inspirium is de samenwerking tussen alle partners. Samen vormen ze een collectief van ondernemers die blij worden van het delen van expertise en het realiseren van hospitality-concepten. Inspirium heeft altijd een compleet aanbod producten en diensten. Deze zijn opgedeeld in disciplines en clusters van disciplines. Alle disciplines binnen Inspirium bewegen zich in elkaars verlengde en dat betekent dat ze afzonderlijk én samen in te zetten zijn. Het DNA van de partners is identiek; iedere partner staat voor hoge kwaliteit, innovatieve oplossingen gericht op duurzame klantrelaties en gastbeleving.

Breed assortiment aan koffiemachines

Om inspiratie te bieden voor de hospitality in de gehele breedte, is voor Inspirium gekozen voor een divers assortiment van koffiemachines. Compacte capsulemachines als in-room solution voor hotelkamers, volautomaten voor horeca met piekmomenten en halfautomaten voor de restaurants die alle facetten van de koffiebereiding in eigen hand willen houden.

Inspirium inspireert, versterkt en realiseert hospitality concepten

Van deze koffie kunt u genieten bij Inspirium

Lavazza-blue-tierra-selection-cups-500x503px-2.png

Lavazza Blue ¡Tierra! Selection Cups

51,14

Blue Caffe Crema .png

Lavazza Blue Caffè Crema Cups

46,75

Lavazza Super Gusto UTZ-6-zakken.png

Lavazza Super Gusto UTZ 6 zakken

170,13

Ook Lavazza naar uw showroom of kantoor halen?

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte voor een koffieoplossing voor uw kantoor, showroom of winkelruimte? Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.