Koken met koffie

Koken met koffie door MICHELIN-erkend chef Jozua Jaring

Laat chef-kok Jozua Jaring van Ratatouille Food & Wine in Haarlem vertellen en zie hoe koffie een bijzondere smaakmaker kan zijn. Hij is kokend ambassadeur voor Lavazza en zelfverklaard fan van koken met koffie. En niet op de meest voor de hand liggende manier. "Desserts met koffie, dat kennen we allemaal wel", zegt hij. "Maar wat veel mensen niet weten, is dat je koffie prachtig kunt gebruiken in hartige bereidingen. Een koffie-crunch bij een stukje tarbot: je weet niet wat je proeft! Ik gebruik koffie vaak in sauzen, dressings en zo meer. Het is een smaakversterker, een umami-bommetje, een keukengeheim." Wil je meer inspiratie over toepassing van koffie in gastronomie, neem dan vrijblijvend contact op. 

Meer informatie

dividing

Meer culinaire toepassingen van Lavazza

Coffee Caviar

Coffee Caviar

Tiramisu Lavazza

Tiramisu Lavazza

Espesso Macchiato

Espesso Macchiato

Cappuccino Nitro

Cappuccino Nitro

dividing

Ontdek de mogelijkheden in onze Training Centers

Training Center Oostzaan

Training Center Oostzaan

Het 50e officiële Lavazza Trainingcentrum vindt u bij Bluespresso BV in Oostzaan. Lavazza is met dit aantal wereldwijd ...

Lees meer
Training Center Oosterwolde

Training Center Oosterwolde

Het 2e Lavazza Training Center dat geopend is vindt u bij Actifood BV in Oosterwolde. Lavazza is met dit aantal verreweg het ...

Lees meer
Training Center Breda

Training Center Breda

Het 3e Lavazza Training Center dat onlangs geopend is vindt u in het Inspirium in Breda. Inspirium is een unieke formule op ...

Lees meer
Showroom

Showroom

De showroom biedt de mogelijkheid om onze producten te bekijken, de kenmerkende stijl van Lavazza te ervaren en een beter ...

Lees meer
}