Heimwee naar de lekkere koffie van het werk?

Heimwee naar de lekkere koffie van het werk?

Ontdek onze capsuleconcepten voor thuis

Ontdek meer

Capsuleconcepten voor thuis

Heimwee naar de goede koffie op het werk of jouw favoriete koffietentje? Laat de koffie naar je toekomen. Lavazza biedt 3 mooie capsuleconcepten voor thuis: A Modo Mio, Blue en Nespresso®* compatible cups welke in uw Nespresso®* machine passen. Deze concepten zorgen ervoor dat u zich elke dag thuis voelt en geniet van de lekkerste Italiaanse koffie. Lavazza is niet alleen de uitmuntendheid van Italiaanse koffie, het is de beste Italiaanse koffiebeleving in al zijn facetten. Lavazza heeft voor jou de perfecte oplossing, ongeacht hoe je je koffie drinkt. Haal de beleving in huis! * Merk van een derde partij die niet verbonden is met Luigi Lavazza S.p.A.

A Modo Mio

A Modo Mio

A Modo Mio, vrij vertaald “Op Mijn Manier”, speelt in op het feit dat smaken verschillen. Met slechts één druk op de knop ...

Shop nu
Nespresso®

Nespresso®

Heerlijk voor thuis en ideaal voor grootverbruik. De NCC's, zoals wij ze afkorten, zijn beschikbaar in 7 smaken en zijn van . ...

Shop nu
Blue

Blue

Specialist in cappuccino en een lust voor het oog.

Shop nu

Ontdek de koffiemachines

Perfecte synergie tussen machine en capsule.

Zowel de machines als de cups zijn producten van Lavazza zelf, met uitzondering van de Nespresso® Compatibel cups, waardoor de ultieme synergie tussen beide kon worden gecreëerd. Het concept voorziet met de capsules in de groeiende vraag naar gebruiksgemak waarbij tegelijkertijd de kwaliteit constant blijft en verspilling van koffie wordt voorkomen.

Ontdek de machines

Superieure kwaliteit, authentieke smaak

Een synergie tussen machine en capsule. Het resultaat? De perfecte espresso. Elke keer weer. De capsules zijn vacuüm verpakt om de versheid en geur optimaal te conserveren, zoals een pas geopend pak koffie. Onze blends, ontwikkeld in Lavazza's laboratoria en gebrouwen met de juiste hoeveelheid koffie garanderen continu uitstekende resultaten. Het langzame extractieproces brengt vervolgens de unieke karakteristieken van de blends naar boven. De melanges zijn zeer zorgvuldig samengesteld, gebrand en gemalen. Ontdek jouw favoriet!

img
Wat is de échte Italiaanse koffie?

De echte Italiaanse koffie

Wat is de échte Italiaanse koffie?

De espresso, cappuccino of americano? Mokka misschien? Of toch de caffè creme.

Bekijk aanbod Bekijk video

Meld je aan voor de nieuwsbrief

En je bent altijd als eerste op de hoogte van nieuwe koffieproducten, inspiratie, winacties en aanbiedingen.