Le Café Alain Ducasse avec 1895 by Lavazza

Maak kennis met Le Café Alain Ducasse avec 1895 by Lavazza. Meer dan 125 jaar koffie-expertise van Lavazza en de knowhow & vakmanschap van meervoudig sterrenchef Alain Ducasse komen samen in dit unieke project. Alain Ducasse wordt wereldwijd bewonderd om zijn universum van smaken en zijn baanbrekende en eigentijdse visie op de klassieke Franse keuken. De aandacht voor knowhow en kwaliteit is een waarde die we delen met deze vakman van goed leven en lekker eten. Van koffieboon tot serveren, we controleren iedere stap met één doel: de beste smaak bieden.

Een unieke samenwerking

Een unieke samenwerking

Ruim 125 jaar koffie-expertise van Lavazza en het culinaire vakmanschap van Ducasse zorgen voor de mooiste koffies.

Puur genot

Puur genot

Toewijding, talent en expertise van Lavazza en Ducasse komen samen in 3 categorieën: Microlots, Single Origins en Blends.

Coffeliers

Coffeliers

Onze coffeliers bieden horecaondernemers alle benodigde ondersteuning om gasten de ultieme koffie-ervaring te laten beleven.

Signature Coffee

Specialty Coffee Range

Een compleet nieuwe Specialty Coffee range waarbij de Grand Crus onder de koffies van over de hele wereld zijn geselecteerd op hun uitzonderlijke kwaliteiten. Dit is dan ook de missie van Lavazza's Coffee Designer: 's werelds best bewaarde geheimen op het gebied van fijne koffieplantages en terroirs te vinden en ze te verwelkomen in onze exclusieve collectie.

Meer informatie

Het begin van een zintuigelijke reis

Het aromawiel is het instrument waarnaar wij verwijzen om u te begeleiden bij het proeven van de verschillende koffies in onze collectie. Het is ook het kompas waarop u kunt vertrouwen om de koffie te vinden die het beste bij uw smaak past. Elke koffie uit de Specialty Coffee range heeft een eigen segment uit dit aromawiel. Interesse in een tasting? Neem dan contact op.

Contact opnemen
img
Een melange van talent, passie & ervaring

Een melange van talent, passie & ervaring

Een nieuwe koffiecollectie, gecreëerd door Lavazza in samenwerking met Ducasse, gebrand in Italië. Meer dan 125 jaar ervaring en een constant verlangen naar innovatie zorgt voor puur genot en frisse smaken. De toewijding, het talent en de expertise van Lavazza en Alain Ducasse komen tot uiting in drie hoofdcategorieën van creaties: Microlots, Single Origins en Specialty Blends. Interesse in deze nieuwe collectie? Neem dan contact op.

Contact opnemen

Wij delen graag onze passie voor koffie met u

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe producten en profiteren van leuke aanbiedingen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.