img

Nieuw in het assortiment: de Tiny en de Idola

22 August 2019

Nieuw in het assortiment: de Tiny en de Idola. Beide machines zijn beide uitsluitend compatibel met A Modo Mio en hebben elk hun afzonderlijke kracht.

 

A Modo Mio Tiny

De naam zegt het al, de Tiny is klein van formaat. Met een hoogte van nog geen 25cm en een breedte van slechts 12cm is er voor de Tiny altijd wel plaats in de keuken, op kantoor of in een hotelkamer. Daarentegen groots in het maken van espresso of lungo. De Tiny is naast compact, vooral praktisch: met de enige knop die de capsulemachine telt, schakel je hem zowel in als uit en wordt de koffie bereid. Alle koffie bereid? Dan schakelt de Tiny na 9 minuten automatisch uit. Wanneer de machine aan een schoonmaakbeurt toe is, kunnen de verwijderbare onderdelen de vaatwasser in. 


A Modo Mio Idola

Met de ultrastille Idola kunt u in alle rust worden genoten van koffie. De lichtgevende touchscreen knoppen bieden mogelijkheid voor drie voorprogrammeerde doseringen en één vrije uitgifte. Drinkt u de koffie liever wat heter? Dan biedt de temperatuurbooster uitkomst. Het fraaie awardwinnende design en de premium afwerking maken de Idola bovendien een ware lust voor het oog. De watertank heeft een inhoud van 1.1 liter, goed voor 10 koppen koffie of 30 kopjes espresso. Bij een lege watertank, een volle capsule opvangbak of wanneer er ontkalkt moet worden, geeft de Idola een seintje. Negen minuten na de laatste activiteit, schakelt de Idola automatisch uit om energie te besparen.

Bekijken