img

Lavazza is aanwezig op Horecava

21 December 2018

Van 7 t/m 10 januari 2019 openen de deuren van de grootste en innovatieve vakbeurs voor horecaprofessionals van Nederland weer. Vanzelfsprekend is Lavazza ruim vertegenwoordigd. Deze editie met twee stands in de Koffiehal (hal 12) en een in het InnovationLAB. Op eilandstand 12.200 presenteren wij de klassieke BLUE-range, de professionele lijn exclusief voor de horeca. Stand 12.104 zal volledig in het teken staan van onze koffielijn ¡Tierra! dat voortkomt uit eigen duurzame projecten. ¡Tierra! is het duurzame ontwikkelingsproject van Lavazza, opgericht in 2002, dat een hoogwaardig product combineert met het verbeteren van de leefomstandigheden van de agrarische gemeenschappen. Ervaar op de ¡Tierra! stand de smaak van het duurzame selectie- en productieproces en de verhoogde kwaliteit die hieruit voortvloeit. Ook zullen onze barista’s de nieuwste koffie-innovaties, specials, coffeetails en slowcoffee op stand 12.104 presenteren.

Lavazza zal daarnaast aanwezig zijn in het InnovationLAB, het onderdeel van Horecava waar je ‘de toekomst kunt proeven’. Wij vertellen u graag over het vooruitstrevende karakter van Lavazza en de daarbij horende innovaties op het gebied van productie en serveren. 

Op stand 200 en 104 in hal 12 zullen onze barista's klaarstaan om u onze koffielijnen en -concepten te laten ervaren. Zien we u daar?