img

Drink duurzaam, serveer ¡Tierra! Colombia

07 January 2019

Maak kennis met ‎¡Tierra! Colombia. Een nieuwe blend van 100% Arabica bonen uit diverse regio's in Colombia. Zacht gebrand en aromatische tonen van tropisch fruit, limoenschil en jasmijnbloemen. Geproduceerd met het doel om kwaliteit en duurzaamheid van de koffie te verhogen en Colombiaanse koffieboeren op te leiden en financieel te ondersteunen. Gecertificeerd door Rainforest Alliance. Ervaar de smaak van duurzaamheid en kwaliteit. Nu verkrijgbaar in onze webshop. 

Duurzaamheid

Lavazza ¡Tierra! is het resultaat van de ethische toewijding van Lavazza aan duurzaamheid, in samenwerking met de Rainforest Alliance, een NGO die de rechten en het welzijn van de boerengemeenschappen bevordert, door boerderijen te certificeren die moeten voldoen aan strenge sociale en milieunormen.

Kwaliteit

Een keuze voor Lavazza ¡Tierra! betekent dat u een product van de hoogste kwaliteit kunt garanderen dankzij de oorsprong van de blend, de bereiding, de zorgvuldige zoektocht naar de beste koffiebonen en de perfect uitgebalanceerde branding van de boon van buiten naar binnen.