img

Nieuw: Franke A300

25 September 2020

Heeft u weinig ruimte beschikbaar, maar stelt u hoge eisen aan de in-cup koffiekwaliteit? Met de A300 presenteert Franke Coffee Systems een compacte volautomatische koffiemachine met de specificaties en prestaties van een professionele koffiemachine uit het premiumsegment. De Franke A300 haalt hiermee het beste uit Lavazza, ongeacht de melange of branding.

De nieuwe A300, de kleinste machine in de A-lijn, levert hoge prestaties, geweldige in-cup kwaliteit en melkschuim waar ook een barista van onder de indruk is. En dat allemaal in slechts één handomdraai middels het 8” interactieve touchscreen. Klaar met de bereiding? Het automatisch reinigingssysteem bespaart u het minder leuke werk. De A300 is een perfecte oplossing voor kantoren en horecagelegenheden die op het eerste gezicht te klein lijken voor een professionele automatische koffiemachine.

De A300 is vanaf heden opgenomen in ons assortiment en te bewonderen en te ervaren in onze showroom. Wilt u meer informatie of de machine met eigen ogen zien? Neem contact op met onze verkoop-binnendienst.

 

Meer informatie