img

De perfecte match: Lavazza wordt de officiële koffieleverancier van Arsenal FC en Liverpool FC

01 November 2018

The Lavazza Group is de komende drie jaar actief in de Premier League. Specifieker: Lavazza wordt de exclusieve koffieleverancier in het Emirates Stadium en Anfield, thuisbases van respectievelijk Arsenal en Liverpool. Twee voetbalclubs met een rijke geschiedenis aan prijzen, van titelhouder van de Premier League tot kampioen van de het Europese miljoenenbal: de Champions League. Bovendien behoren beide clubs tot de top 20 meest waardevolle sportmerken ter wereld. Reden genoeg om trots te zijn op de aangekondigde partnerships. Onze premium single origin Kafa Forrest Coffee zal worden geserveerd in de VIP- en spelerslounge én op de belangrijkste verkooppunten.

 

De perfecte match

Lavazza heeft een lange traditie in het produceren en aanbieden van Italiaanse koffie van topkwaliteit sinds de oprichting in 1895 in Turijn - niet lang na de oprichting van beide clubs: Arsenal FC in 1886 en Liverpool FC in 1892. Net als Lavazza, die zijn erfgoed, traditie, innovatie en passie combineert om een superieure koffiebeleving te creëren, delen Arsenal en Liverpool deze waarden om een optimaal resultaat op het veld neer te zetten.

 

Lavazza, partner van topsport

Lavazza is al lange tijd partner van sportevenementen en -clubs. Zo wordt onze koffie op de sportcomplexen van de Eredivisieclubs Ajax en AZ gedronken, door zowel spelers als fans.

Ook buiten het voetbal laat Lavazza van zich horen. Zo is Lavazza de enige sponsor van alle vier de tennis Grand Slams, waaronder Wimbledon. Eerdere prestigieuze sportpartnerships zijn de FIFA World Cup France 1998, de Italian Open (Golf) 2013 en 2014 en de World Ski Cup in 1987 en 1989.