img

Proef A Modo Mio nu gratis op 30 locaties

19 December 2018

Waar A Modo Mio in Italië al bekend staat als de espresso waar kwaliteit en sensatie samenkomen, is A Modo Mio nog vrij onbekend in ons eigen koffielandje. Hoewel de naam 'A Modo Mio' wellicht bekend is, is de kans minder groot dat je weet hoe de koffie smaakt. Omdat wij u de ervaring niet willen onthouden, kunt u gratis en vrijblijvend een overheerlijk kopje A Modo Mio proeven bij 30 proeflocaties.

 

De traditie en innovatie voor een authentieke Italiaanse koffiesmaak

Zowel machine als koffie zijn producten van Lavazza zelf, waardoor de ultieme synergie tussen beide kon worden gecreëerd. De capsules zijn stuk voor stuk vacuümverpakt om de koffie tegen lucht te beschermen en de versheid en aroma’s zo optimaal mogelijk te conserveren. Zoals een pas geopend pak koffie. De cups zijn bovendien voorzien van optimale hoeveelheid koffie (7,5 gr.), correct aangestampt met de ideale fijnheid van de maling. De espressomachine zorgt vervolgens voor de juiste waterdruk (9-15 bar) en de langzame extractie maximaliseert de smaken. Het resultaat: de perfecte espresso.

 

Waar u de proeflocaties kunt vinden

Proef A Modo Mio gratis en vrijblijvend in een van de 30 Haan, Esso, Shell en BP tankstations door heel Nederland. Klik op de onderstaande knop en bekijk de deelnemende locaties.

 

Proeflocaties bekijken