img

Let op! De introductie van de geheel vernieuwde Lavazza Blue-lijn van start.

26 April 2019

De komende maanden vernieuwt Lavazza stapsgewijs de Blue-lijn en trekt hiermee één lijn met de bonen. 

De transformatie gaat gepaard met een geheel nieuwe uitstraling van zowel de producten als het POS-materiaal. Vooruitstrevend, maar uiteraard mét behoud van traditie en onze waarden: kwaliteit en innovatie.

Graag introduceren wij de geheel vernieuwde range van de Blue-capsules. 

De Intenso, Ricco, Very B Supremo worden:
Top Class | Smaakgebied: Gebalanceerd

Top Class

De Top Class is een koffie met tonen van pure chocolade en kaneel. De melange bevat een selectie van gewassen Arabica bonen, met de hand geplukt in de hooglanden van Centraal- en Zuid-Amerika. Deze bonen zijn vervolgens zorgvuldig gemêleerd met gewassen Robusta bonen, zoals Kaapi Royale (India) en Java – en naturel Arabica. De Top Class is verkrijgbaar in zowel single shots als double shots.

De Rotondo, Delicato, Dolce, Very B Magnifico worden:
Gold Selection | Smaakgebied: Aromatisch

Gold Selection

Door een vleugje honing en amandelen is een uitgesproken zoetheid in de smaak van de Gold Selection te ontdekken. Gold Selection bevat gewassen Robusta uit India en Indonesië gemêleerd met naturel en gewassen Arabica bonen die zorgvuldig en met de hand geplukt zijn in Centraal- en Zuid-Amerika. De Gold Selection is verkrijgbaar in single shots en double shots.

De Caffè Crema Dolce wordt:
Caffè Crema | Smaakgebied: Aromatisch

Caffè Crema

De Caffè Crema is een 100% Arabica blend met een dikke gouden cremalaag. De koffie van deze blend is zacht, gebalanceerd en tegelijkertijd lekker romig. De speciale branding gecombineerd met de juiste maling, levert een specifieke fluweelzachte koffie met een aanhoudende nasmaak.

Nieuw in assortiment
Gran Espresso | Smaakgebied: Vol en donker

Gran Espresso - Dark Roast

Dankzij een rijke crema en een intens aromatisch smaakprofiel biedt de Gran Espresso met donkere branding een intense, full bodied experience. De gerookte smaak en hout creëren een harmonieuze espresso. Verkrijgbaar in single shots en double shots.

Verbeterd
¡Tierra! Selection | Smaakgebied: Gebalanceerd

¡Tierra! Selection

Een aromatische espresso van 100% Arabica die voortkomt uit Lavazza’s ¡Tierra!-project. Lavazza ¡Tierra! is ontstaan uit een project voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, bedoeld om de sociale en ecologische omstandigheden en productietechnieken van koffieproducerende gemeenschappen te verbeteren. De ¡Tierra! Selection heeft een zoete smaak en delicate aroma’s van jasmijn, gedroogd fruit en melkchocolade. Een heerlijk kopje sociale verantwoordelijkheid.

Verbeterd 
Kafa Forest Coffee | Smaakgebied: Aromatisch

       Kafa Forest Coffee Single Origin Ethiopië

Een palet van aroma’s en geuren met intense tonen van jasmijn en een typische nasmaak van dadels en honing met een vleugje citrus en rijpe kersen.

Verbeterd 
Dek | Smaakgebied: Gebalanceerd

Dek

De Dek espresso omvat een milde en ronde melange met een fluweelzachte crèmelaag. Een selectie van de beste koffie geeft een cafeïnevrije espresso met een intense en aanhoudende smaak. Dankzij de unieke methode van het cafeïne vrij maken van de koffie bevat de Lavazza Dek dezelfde zintuigelijke eigenschappen als traditionele koffie.

Overzicht