Al vanaf 139,- per maand

Al vanaf 139,- per maand

Haal de Italiaanse koffiebar-beleving naar uw zaak

Contact opnemen
Professionele koffiemachines

Professionele koffiemachines

Perfect afgestemd op uw horecaonderneming

Contact opnemen

Professionele bonenmachines vanaf 139,- p/m

De professionele koffiemachine voor in de horeca is essentieel om het beste uit de koffiebonen te halen. Daarom werken we bij Lavazza Nederland met de beste espressomachines van gerenommeerde merken als Wega, Faema en Franke. Welke koffiemachine het beste bij uw horecaonderneming past, hangt af van de context en uw voorkeuren. Samen kijken we naar een perfect afgestemde koffievoorziening. Profiteer nu tijdelijk van aantrekkelijke machine deals!

Bekijk machine deals
img

Uw voordelen op een rij

 • Uw voordelen op een rij

  Koffiemachine perfect afgestemd op uw zaak

  Hoeveel gasten ontvangt u gemiddeld? En hoeveel verschillende soorten koffiebereidingen wilt u serveren? Dankzij ons uitgebreide en diverse assortiment aan horeca koffiemachines hebben voor elke onderneming en wens een koffieconcept op maat. Onze koffie-experts adviseren u graag.

 • Uw voordelen op een rij

  Ruime keuze uit premium koffiemachine merken

  Een goede professionele koffiemachine is essentieel om het beste uit de koffiebonen te halen. Daarom werken we bij Lavazza Nederland met de beste espressomachines van gerenommeerde merken als Wega, Faema, La Marzocco, Franke en Bravilor. De uitstraling is altijd strak en stijlvol. Welke koffiemachine het beste bij uw horecaonderneming past, hangt af van de context en uw voorkeuren. We kijken graag samen naar een perfect afgestemde koffievoorziening.

 • Uw voordelen op een rij

  Inclusief service en onderhoud

  Om u en uw gasten te allen tijde te verzekeren van goede koffie, bieden wij een onderhoudsservice op de machines, die zowel preventieve als curatieve onderhoud pleegt.

 • Uw voordelen op een rij

  Gratis advies op maat

  Altijd onafhankelijk en objectief advies op basis van uw wensen en wat bij uw bedrijf past.

 • Uw voordelen op een rij

  Keuze uit: huren of kopen

  Elke manier van betalen heeft zo zijn voordelen. Een koffieapparaat huren biedt bijvoorbeeld gemak, maar ook zijn de maandelijkse kosten duidelijk en het onderhoud is volledig geregeld! Koopt u de koffiemachine liever meteen? Dan heeft u niet te maken met een maandelijkse afdracht. Bovendien kunt u het preventieve en curatieve onderhoud alsnog aan ons overlaten.

 • Uw voordelen op een rij

  Gratis baristatraining in 1 van de 3 Training Centers

  Een cruciaal deel van de koffiekwaliteit en beleving wordt bepaald door de bereiding. De juiste kennis en ervaring zijn hierin essentiële factoren. Vanuit deze gedachte en als onderdeel van de service, is 25 jaar geleden het Lavazza Training Center ontstaan. In die tijd is Lavazza met circa 60 trainingscentra uitgegroeid tot het grootste opleidingsinstituut ter wereld op het gebied van koffie. Drie van deze Training Centers bevinden zich in Nederland: Oostzaan, Oosterwolde en Breda.

Ontdek welke koffiemachine bij uw onderneming past

Machine Deals

Prijzen zijn inclusief plaatsing, waterfilter en onderhoudsservice i.c.m. 5-jarig contract.

Wega Polaris + 2 Koffiemolens

Wega Polaris + 2 Koffiemolens

Elektronische espressomachine met vier programmeerbare doseereenheden per groep en inclusief handmatige doseerknop. De heetwaterkraan heeft een programmeerbare en elektronische dosering. De Polaris is tevens uitgerust met een multifunctioneel display waaronder een op tijd in te programmeren aan/uit functie, kwantiteit van gezette koffie en een ...

Lees meer
Wega Greenline + 2 Koffiemolens

Wega Greenline + 2 Koffiemolens

Lees meer

Ook lekker werken met Lavazza?

Wilt u advies, meer informatie of een vrijblijvende offerte voor een koffie-oplossing voor uw horecaonderneming? Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.