Al vanaf 109,- per maand

Al vanaf 109,- per maand

Haal de Italiaanse koffiebar-beleving naar uw zaak

Contact opnemen
Professionele capsulemachines

Professionele capsulemachines

Perfect afgestemd op uw horecaonderneming

Contact opnemen

Professionele capsulemachines vanaf 109,- p/m

Waar halfautomaten ambacht en kwaliteit uitstralen, staan capsulemachines voor gebruiksgemak en efficiëntie. Door de voordelen van beide typen espressomachines te combineren, hebben Wega en Lavazza hun krachten gebundeld. Het resultaat is een lijn van capsulemachines met het uiterlijk van een halfautomaat waarmee iedereen overweg kan. Lavazza brengt hiermee de garantie van alle kwaliteit en perfectie van een echte Italiaanse espresso naar uw zaak. Verkrijgbaar in combinatie met aantrekkelijke deals!

Bekijk machine deals
img

Uw voordelen op een rij

 • Uw voordelen op een rij

  Capsulemachines met piston

  Met een capsulemachine kan iedereen altijd een goede kop koffie zetten. De espressomachines van Wega hebben het uiterlijk van een halfautomaat en de voordelen van een capsulemachine. Lavazza brengt hiermee de garantie van alle kwaliteit en perfectie van een echte Italiaanse espresso naar uw zaak. Welke koffiemachine het beste bij uw onderneming past, hangt af van de context en uw voorkeuren. We kijken graag samen naar een perfect afgestemde koffievoorziening.

 • Uw voordelen op een rij

  Inclusief service en onderhoud

  Om u en uw gasten te allen tijde te verzekeren van goede koffie, bieden wij een onderhoudsservice op de machines, die zowel preventieve als curatieve onderhoud pleegt.

 • Uw voordelen op een rij

  Onafhankelijk advies op maat

  Altijd onafhankelijk en objectief advies op basis van uw wensen en wat bij uw bedrijf past.

 • Uw voordelen op een rij

  Keuze uit: huren of kopen

  Elke manier van betalen heeft zo zijn voordelen. Een koffieapparaat huren biedt bijvoorbeeld gemak, maar ook zijn de maandelijkse kosten duidelijk en het onderhoud is volledig geregeld! Koopt u de koffiemachine liever meteen? Dan heeft u niet te maken met een maandelijkse afdracht. Bovendien kunt u het preventieve en curatieve onderhoud alsnog aan ons overlaten.

 • Uw voordelen op een rij

  Machines perfect afgestemd op uw zaak

  Hoeveel medewerkers werken er? Hoeveel gasten ontvangt u? En hoeveel verschillende soorten koffiebereidingen wilt u schenken? Dankzij ons uitgebreide en diverse assortiment aan professionele koffiemachines hebben voor elke onderneming en wens een koffieconcept op maat. Onze koffie-experts adviseren u graag.

 • Uw voordelen op een rij

  Gratis baristatraining in 1 van de 3 Training Centers

  Lavazza is meer dan een goede kop Italiaanse koffie welke bestaat uit de juiste ingrediënten, gemaakt met de beste machines. Een cruciaal deel van de beleving wordt namelijk bepaald door de bereiding. Om horecaondernemers daarbij te helpen heeft Lavazza over de hele wereld Training Centra opgericht. Wereldwijd heeft Lavazza inmiddels meer dan 55 Training Centra. Lavazza is met dit aantal verreweg het grootste opleidingsinstituut voor koffie ter wereld. Voordat u met Lavazza gaat werken worden u en uw medewerkers hier kosteloos getraind in het maken van de beste en lekkerste koffiespecials. Lavazza heeft Training Centers gevestigd in Oostzaan, Oosterwolde en Breda.

Ontdek welke koffiemachine bij uw onderneming past

Machine Deals

Prijzen zijn inclusief plaatsing, waterfilter en onderhoudsservice i.c.m. 5-jarig contract.

Wega LB4724 2-Groeps

Wega LB4724 2-Groeps

De Wega LB4724 combineert het uiterlijk van een halfautomaat met de voordelen van een capsulemachine. Deze professionele capsulemachine is veelzijdig, robuust, stijlvol en gebruiksvriendelijk. Iedereen kan er mee overweg en een barista is niet nodig. Het werkgebied is voorzien van LED-verlichting. Inclusief 2x autosteam: de linker heeft een ...

Lees meer
Wega LB4801 Green Line

Wega LB4801 Green Line

Veelzijdig, robuust en modern! De betrouwbare Wega LB4724 voldoet aan elke professionele behoefte met LED verlichte zijpanelen.  Artikelnummer: 6910237 Merk: Wega Type koffie: BLUE capsules Aantal groepen: 2 Kleur: Grijs Waterbron: Waternet Energiebesparend: Ja Ingebouwde teller: Ja Multiboilersysteem: Ja Aantal stoompijpen: 2 Groephoogte: 122mm ...

Lees meer

Waarom Lavazza BLUE, de 4 hoofdredenen

Bekijk machines
1. Consistente kwaliteit

1. Consistente kwaliteit

De koffiekwaliteit is van de hoogste mogelijke kwaliteit. Vers en consistent van de eerste tot de laatst kop, dankzij de gemodificeerde atmosfeer van de capsule.

Bekijk capsules
2. Direct klaar voor gebruik

2. Direct klaar voor gebruik

Maximale kwaliteit met zo min mogelijk handelingen. Efficiëntie in z'n puurste vorm.

Bekijk machines
3. Geen barista nodig

3. Geen barista nodig

Lavazza BLUE is een gebruiksklaar product, waardoor je voor de bereiding van het perfecte kopje koffie geen speciale kennis in huis hoeft te halen.

Bekijk pistonmachines
4. Geen verspilling

4. Geen verspilling

De handige capsules zorgen ervoor dat alle koffie in de piston wordt gebruikt, waardoor verspilling wordt voorkomen.

Bekijk machines

Ook lekker werken met Lavazza?

Wilt u advies, meer informatie of een vrijblijvende offerte voor een koffie-oplossing voor uw horecaonderneming? Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.