Log in om uw saldo te kunnen zien. Doet u nog niet mee aan ons spaarprogramma? Lees Hieronder meer.
Een buitengewone collectie, bestaande uit een ongeëvenaarde reis door de iconische steden van Italië. Van de bruisende energie van Milaan, de tijdloze charme van Rome tot de authentieke grachten van Venetië, elke blend brengt de unieke smaak en sfeer van deze steden rechtstreeks naar de kopjes van koffieliefhebbers. Dit alles dankzij een slow roast-koffie met een lichte en zachte branding, die de aromatische tonen verbetert en de smaaksensatie behoudt. Deze serie is een eerbetoon aan de Italiaanse koffiecultuur en is ontworpen om een authentieke en memorabele ervaring te creëren.
Proef het zoete en verfijnde aroma van de cafés in het hart van Milaan. Een 100% Arabica-blend met hints van honing en rozijnen. De Galleria is een melange van Cereja Apassita en natuurlijke Braziliaanse Arabica, afkomstig van Rainforest Alliance-gecertificeerde landbouwbedrijven. Dit is een keurmerk voor arbeidsomstandigheden, milieu en natuurbehoud voor producten uit gebieden waar regenwoud groeit. Hiermee steunen wij de koffieproducerende gemeenschappen en de koffieplantages.
Met hints van chocolade en amandel neemt Canal Grande je mee op een wandeling door de steegjes van Venetië en laat je tegelijkertijd alle sensaties van de cafés in de stad van het water ervaren. Canal Grande is een uitzonderlijke mix van natuurlijke Centraal-Amerikaanse Arabica, gewassen Robusta-soorten afkomstig uit Azië en gefermenteerde Robusta zoals Indiase Kaapi Royale en Java.
Ontdek de unieke persoonlijkheid en de onderscheidende smaken van Midden-Italië. Met hints van pure chocolade en hazelnoot en een volle body. Travestere is een verfijnde mix van gefermenteerde Robusta, gewassen Robusta uit Azië en natuurlijke Arabica uit Centraal-Amerika.
Fermentatie is een natuurlijke reactie die plaatsvindt in ontpulpte koffiebonen wanneer het gecombineerd wordt met gisten. Suikers breken dan af en geven exotische smaken aan koffie, vergelijkbaar met wat er gebeurt in het wijnproces. Het fermentatieproces voegt fruitige noten toe en zorgt voor een uitgesproken smaken in de koffie. De Lavazza's aanpak is dat de fermentatietemperatuur en -tijd tot 72 uur strikt worden gecontroleerd om de juiste smaakontwikkeling te garanderen. En wat voegt het toe aan de koffie? Het versterkt de aromatische complexiteit van koffie door extra zoetheid, body en een zoete wijnerige nasmaak toe te voegen.
Onder het kopje vindt u een QR code met meer informatie over de verschillende blends en het verhaal achter de iconische koffieplekken van Tales of Italy.
Gebaseerd op de cafés in het hart van Milaan. Daar hoort ook iconisch servies bij.
De mooie wandelingen door de steegjes van Venetië. Waarna je rustig in een café van je koffie geniet.
Het hart van Rome, waar je de unieke persoonlijkheid en de onderscheidende smaken kunt proeven.
Een vernieuwing van het traditionele recept en zelfs nog verleidelijker.
Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte voor een koffieoplossing voor uw zaak? Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.