Training center

In Oostzaan, waar ons hoofdkantoor is gevestigd, openen wij binnenkort een geheel nieuw Lavazza Training, Tasting en Experience Center. Alles waar Lavazza voor staat is te zien en vooral te proeven. In het huidige centrum hebben we de afgelopen 5 jaar meer dan 12.500 gasten ontvangen en getraind in het bereiden van goede koffie en mooie melkkoffie specialiteiten.

Het tweede Lavazza Training Center staat in Oosterwolde. Op deze locatie kunnen we 6 tot 8 gasten per training ontvangen. Bovendien verzorgen we hier voor alle klanten in Noord-Nederland de gewenste trainingen. Met meer dan 15 verschillende opleidingen leiden wij uw medewerkers op tot ware barista’s die dagelijks uw gasten kunnen verblijden met de mooiste koffiespecialiteiten.

Om onze passie voor de kwaliteitsoverdracht van perfect bereide koffiespecialiteiten optimaal over te dragen, openden we recent een derde Lavazza Training Center in het Inspirium te Breda. Ook hier kunnen wij 6  tot 8 gasten per training ontvangen en verzorgen wij onze tastings. Samen met onze accountmanagers en onze barista’s ontvangen wij in Breda dagelijks veel horeca-ondernemers en -medewerkers die naast een unieke ervaring en opleiding een gave rondleiding krijgen in het Inspirium, waar alle ontwikkelingen binnen de horeca, zakelijke- en zorgmarkt door de 12 vooruitstrevende horeca-toeleveranciers staan uitgesteld. Uw medewerkers keren opgeleid en vol enthousiasme en inspiratie terug in uw horeca-onderneming en zullen samen met u streven naar een ultieme klantbeleving. Kijk voor meer informatie ook op Inspirium.nl

Neem contact op met uw accountmanager of onze verkoop binnendienst voor het inplannen van een van de 15 trainingen die wij verzorgen. Durf het verschil te maken en verras uw gasten met goed opgeleide medewerkers.

Lavazza Training Centers

Dit zijn de drie officiële Lavazza Training Centers in Nederland.

Cupping

Cupping

Cupping is een van de koffieproeftechnieken die wordt gebruikt bij het proeven en beoordelen van koffie en koffiebonen. Bij cupping wordt o.a. gekeken naar de textuur, de zoetheid, de zuurtegraad, de smaak en nasmaak.

Espresso Unique

Espresso Unique

Espressounique is een geniaal concept van Lavazza en biedt originele recepten met veel smaak en beleving. Door de toevoeging van verse melk, verschillende siropen, koffiebases en toppings kunt u voor uw klanten verrassende koffiespecialiteiten bereiden.

Coffee design

Coffee design

Lavazza volgt de laatste trends op het gebied van coffee design. Om op een innovatieve manieren nieuwe smaakcombinaties te creëren en nieuwe instrumenten te ontwerpen voor het serveren van koffie.

}
dividing

Training Centers

Training Center Oostzaan

Training Center Oostzaan

Het 50e officiële Lavazza Trainingcentrum vindt u bij Bluespresso BV in Oostzaan. Lavazza is met dit aantal wereldwijd ...

Lees meer
Training Center Oosterwolde

Training Center Oosterwolde

Het 2e Lavazza Training Center dat geopend is vindt u bij Actifood BV in Oosterwolde. Lavazza is met dit aantal verreweg het ...

Lees meer
Training Center Breda

Training Center Breda

Het 3e Lavazza Training Center dat onlangs geopend is vindt u in het Inspirium in Breda. Inspirium is een unieke formule op ...

Lees meer
dividing