• Koffie
 • Machines
 • Condiments
 • Thee
 • Disposables
 • Reinigingsmiddelen
 • Barista Tools
 • Zakelijk

Ontdek onze 15 creatieve Chilled Coffee recepten

Bereid zelf de perfecte Chilled Coffee

Bekijk recepten

  Chilled Coffee creaties: De beste manier om van de zomer te genieten!

  Heerlijk voor op het terras! Verbeter je barista skills en laat je creativiteit de vrije loop. Met onze stapsgewijze recepten en deskundige tips, creëer je een ongeëvenaarde Chilled Coffee ervaring. Bekijk onze verfijnde Chilled Coffee recepten die eenvoudig zijn te maken. Voor elke smaak een verfrissende variant.

  Ontdek alle recepten

  Altijd perfect melkschuim

  Koffie met melk is tegenwoordig populairder dan ooit. Meer dan 40% van de koffiebestellingen zijn een koffie met melk. Of je nu een latte of een cappuccino verkiest, de visuele aantrekkingskracht en de smaak van melkkoffie zijn van essentieel belang voor gasten. Met een Lattiz apparaat bereid je met 1 druk op de knop altijd perfecte melk voor elke koffie. Lattiz 2.0 biedt niet alleen hoogwaardige resultaten, maar zorgt er ook voor dat er geen direct contact is tussen het melkproduct en de machine of de bediener, wat zowel efficiënt als hygiënisch is. Ontdek de perfecte combinatie van gemak en kwaliteit met Lattiz.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Of je nu een barista bent die de beste koffie-ervaring wil bieden aan je klanten of gewoon van een heerlijke melkkoffie wilt genieten, Lattiz 2.0 is de ultieme keuze. Ervaar de revolutie in melkkoffiebereiding met onze geavanceerde machine en geniet keer op keer van de perfecte kop koffie met melk.

  Ontdek hoe Lavazza en Lattiz uw onderneming kunnen helpen

  Vaste aanspreekpunt

  Onze accountmanagers zijn gecertificeerd barista en in staat om binnen uw locatie de perfecte koffiebeleving te verzorgen

  Duurzaamheid

  Blend for Better is de naam voor Lavazza's benadering ten aanzien van maatschappelijk ondernemen. Bij het produceren van koffie gaat het niet louter om het produceren van topkwaliteit, maar houden wij daarbij ten alle tijden onze principes op het gebied van duurzaamheid in het oog.

  Uitstraling

  Om een echte Lavazza uitstraling te creëren, bieden we ondersteuning met POS-materialen en servies

  Training

  Samen met onze vakmensen helpen wij jullie onderneming in 1 van onze 3 Trainings Centra uw medewerkers tot echte Barista's te trainen.

  Italiaanse topkwaliteit

  Met Lavazza bonen heeft u altijd kwaliteitbonen in uw onderneming.

  Bekijk alle recepten voor een perfecte Chilled Coffee

  Voor een goede basis voor elke Chilled Coffee

  Lavazza Tierra Selection-1-zak.png

  ¡Tierra! Selection 1 zak

  31,64

  bonen_cuba_500x500.png

  ¡Tierra! Cuba 1 zak

  37,95

  Lavazza Tierra Colombia-1-zak.png

  ¡Tierra! Colombia 1 zak

  32,01

  Meer informatie?

  Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte voor een koffieoplossing voor uw zaak? Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.