• Koffie
  • Machines
  • Condiments
  • Thee
  • Disposables
  • Reinigingsmiddelen
  • Barista Tools
  • Zakelijk

The James

Midden in de binnenstad van Rotterdam vind je een van de mooiste hotels in haar klasse. Gelegen tussen winkels, uitgaansgelegenheden en op loopafstand van bezienswaardigheden als de Kubuswoningen en de Markthal is Hotel The James een ideale uitvalsbasis om de Maasstad te verkennen. De Erasmusbrug en de Euromast tekenen de skyline vanaf de bovenste verdiepingen van het hotel. Een plaatje. De Volkskrant complimenteerde het hotel al met de krantkop: “Voor een wauwuitzicht over Rotterdam, boek je een nacht bij dit driesterrendesignhotel”. Amen.

Alles wat je nodig hebt om te ontspannen

Een stijlvolle art deco inrichting gecombineerd met een hoge servicegraad en een breed scala aan faciliteiten, zorgen ervoor dat je een drukke dag eenvoudig achter je laat. Als toerist en als zakelijke gast. Alles wat je nodig hebt om te ontspannen is aanwezig. De 144 kamers die het hotel telt, zijn voorzien van onder meer van een kingsize bed, TV met Netflix en een koffiestation met A Modo Mio Jolie voor een kopje kwaliteitskoffie van Lavazza. Voor een kopje koffie of versnapering buiten de kamer, kun je 24/7 terecht in de food market van The James.

Klaar om je in de watten te leggen

Span je je voor afwisseling ook graag even in? Dan is de hotelgym beschikbaar als jouw domein. Kortom, The James staat klaar om je in de watten te leggen.

Van deze koffie genieten de gasten van Hotel The James

Lavazza_Dolce_x16_500x500.png

A Modo Mio Lungo Dolce 16 stuks

6,25

Lavazza_Passionale_x16_500x500.png

A Modo Mio Passionale 16 stuks

6,25

Lavazza Tierra Selection-1-zak.png

¡Tierra! Selection 1 zak

31,64

Lavazza Crema e Aroma-1-zak.png

Crema e Aroma 1 zak

24,17

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Ook Lavazza naar uw hotel of B&B halen?

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte voor een koffieoplossing voor uw hotel, appartementen of B&B? Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.