• LAVAZZAIn de horeca
 • Koffie
 • Machines
 • Condiments
 • Thee
 • Disposables
 • Reinigingsmiddelen
 • Barista Tools
 • Collections

Koffie voor hotels

Koffieconcept perfect afgestemd op elke ruimte

Contact opnemen

Koffie voor hotels

Koffieconcept perfect afgestemd op elke ruimte

Contact opnemen

  5-sterren koffie perfect afgestemd op elke ruimte

  Een goed ontbijt in het restaurant, een moment van rust op de kamer of een belangrijke meeting in de vergaderzaal. Het zijn cruciale contactmomenten waarop u als host het verschil kunt maken bij de hotelgast. Maak dat verschil met echt goede koffie van Lavazza. Elke keer weer. Wij bieden u een koffieconcept perfect afgestemd op elke ruimte.

  Contact opnemen

  Waarom Lavazza en de hotellerie een goede match zijn

  5-sterrenkoffie in elke ruimte

  Lavazza heeft ruime ervaring in de hotellerie, en begrijpt de specifieke behoeften van deze branche. Van ontbijtbuffet, tot in-room solution, restaurant of vergaderzaal: voor elke ruimte bieden wij een passend koffieconcept op maat.

  Internationaal A-merk

  Lavazza staat al meer dan 130 jaar symbool voor de Italiaanse koffiecultuur. Wereldwijd staat het merk bekend om de constant hoge kwaliteit van zijn koffie. Inmiddels wordt Lavazza dan ook al in meer dan 140 landen gedronken. Al vanaf halverwege de 20ste eeuw is de familie Lavazza zich al bewust van het feit dat uw gasten niet alleen eten en drinken met de mond, maar ook met de ogen. Met een rijke geschiedenis in de wereld van reclame en design, weet Lavazza ook uw toekomstige gasten aan te spreken.

  Schaalbaar totaalconcept

  Wij ontzorgen u op het gebied van uw koffie-invulling, zodat u meer tijd heeft voor wat écht belangrijk is in de horeca: gastvrijheid. Van koffie, servies tot koffiemachines en baristatrainingen, wij hebben voor elk type restaurant en context een ideale koffieoplossing op maat.

  Gratis opleidingen in 1 van de 3 Training Centers

  Lavazza is meer dan een goede kop Italiaanse koffie welke bestaat uit de juiste ingrediënten, gemaakt met de beste machines. Een cruciaal deel van de beleving wordt namelijk bepaald door de bereiding. Om horecaondernemers daarbij te helpen heeft Lavazza over de hele wereld Training Centra opgericht. Wereldwijd heeft Lavazza inmiddels meer dan 55 Training Centra. Lavazza is met dit aantal verreweg het grootste opleidingsinstituut voor koffie ter wereld. Voordat u met Lavazza gaat werken worden u en uw medewerkers hier kosteloos getraind in het maken van de beste en lekkerste koffiespecials. Lavazza heeft een 300m2 grote multifunctioneel Lavazza Training Center gevestigd in Oostzaan, een Training Center in Oosterwolde en een Training Center in Breda.

  Award-winning koffie

  Kiest u voor Lavazza, dan kiest u voor de topkwaliteit blends van de Maestros van Espresso. Bonen en koffiecapsules van een constant hoge kwaliteit afkomstig van de beste origins, in Italië gebrand. Vijf van onze koffies zijn bekroond met de Gouden Medaille door de International Institute of Coffee Tasters (IIAC).

  Ontzorging van machine-onderhoud

  Om u en uw gasten te allen tijde te verzekeren van goede koffie, bieden wij een onderhoudsservice op de machines, die zowel preventieve als curatieve onderhoud pleegt.

  Excellente service & eigen accountmanager

  Wij geloven oprecht dat persoonlijk contact, in combinatie met een samenwerking op maat, uitstekende ingrediënten zijn voor succes. Zodra u aangeeft met Lavazza te willen werken, gaan we samen direct aan de slag om de Italiaanse koffiebeleving naar uw horecaonderneming te brengen.

  Sterke reputatie in duurzaam ondernemen

  Forbes geeft Lavazza een top 10 notering in de lijst van de meest gerenommeerde bedrijven ter wereld op het gebied van duurzaam ondernemen. Zo heeft Lavazza zich onder meer gecommitteerd aan de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties. Deze doelen zijn een cruciaal onderdeel van de bedrijfsvoering. Op deze manier wordt toegewerkt naar een CO2 neutraal productieproces in 2030.

  Kiest u voor Lavazza, dan kiest u voor de topkwaliteit blends van de Maestros van Espresso. Bonen en koffiecapsules van een constant hoge kwaliteit afkomstig van de beste origins, in Italië gebrand.

  Waar kunnen we u mee helpen?

  Deze hotels gingen u voor

  Deze klantcases zijn een greep uit het klantenbestand. Stuk voor stuk succesvolle ondernemingen die zich op een of andere manier weten te onderscheiden van de rest. Of lekker aan de weg timmeren om dit doel te bereiken. Ze hebben allemaal minimaal één ding gemeenschappelijk: de Italiaanse kwaliteitskoffie van Lavazza. Voor elke hotel is een koffieconcept op maat mogelijk.

  • Novotel Amsterdam Schiphol

   Novotel is een internationale hotelketen met zo'n 500 hotels wereldwijd. Met een gunstige locatie in bezichtiging van bezienswaardigheden, zaken in Amsterdam, is Novotel Amsterdam Schiphol Airport een aantrekkelijke plek om even te ontspannen in drukke tijden. Vanuit hier kunnen de gasten genieten van alles wat de levendige stad te bieden heeft. Dankzij …

   Lees meer
  • Bed en Baguette

   Bed en Baguette is te vinden op de Zuidstraat 2, aan de Ring in het gezellige Burgh-Haamstede. In een historisch pand hebben zij vijf sfeervolle kamers gecreëerd, elk met zijn eigen unieke look en charme. Eén van de kamers heeft uitzicht op het Slot van Haamstede, een andere kamer heeft weer een gewelf waar vroeger een pad onderdoor liep naar het Slot. …

   Lees meer

  Een koffieconcept perfect afgestemd op elke ruimte

  Contact opnemen

  Ontbijtbuffet

  In-room

  Restaurant/Bar

  Lobby

  Ook Lavazza koffie serveren in het hotel?

  Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte voor een koffieconcept voor in uw hotel? Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.

  Koffiemachines voor hotels

  Franke A800 FM EC.png

  Franke A800 FM EC

  19.511,25

  Interesse in deze machine? Neem dan contact met ons op.

  LB300_Classy_mini.png

  LB300 Classy Mini

  180,29

  jolie-gunmetal-cup.png

  A Modo Mio Jolie Plus Gunmetal

  136,12