• Koffie
 • Machines
 • Condiments
 • Thee
 • Disposables
 • Reinigingsmiddelen
 • Barista Tools
 • Zakelijk
Koffie voor restaurants

Koffie voor restaurants

De kunst van het tweede kopje

Contact opnemen

  Kwaliteitskoffie om in stijl mee te eindigen

  Een goede koffie; is er een betere manier om een lunch of diner in een restaurant af te sluiten? Met koffie die altijd in de smaak valt en de juiste apparatuur en kennis waardoor elke koffie perfect tot zijn recht komt, is Lavazza de beste manier om een diner goed af te sluiten. Daarom is het de favoriete koffie van de Italianen, zowel thuis als buiten de deur.

  Contact opnemen

  Waarom Lavazza van meerwaarde is voor uw restaurant

  Internationaal A-merk

  Lavazza staat al meer dan 130 jaar symbool voor de Italiaanse koffiecultuur. Wereldwijd staat het merk bekend om de constant hoge kwaliteit van zijn koffie. Inmiddels wordt Lavazza dan ook al in meer dan 140 landen gedronken. Al vanaf halverwege de 20ste eeuw is de familie Lavazza zich al bewust van het feit dat uw gasten niet alleen eten en drinken met de mond, maar ook met de ogen. Met een rijke geschiedenis in de wereld van reclame en design, weet Lavazza ook uw toekomstige gasten aan te spreken.

  Award-winning koffie

  Vijf van onze koffies zijn bekroond met de Gouden Medaille door de International Institute of Coffee Tasters (IIAC).

  Gratis opleidingen in 1 van de 3 Training Centers

  Lavazza is meer dan een goede kop Italiaanse koffie welke bestaat uit de juiste ingrediënten, gemaakt met de beste machines. Een cruciaal deel van de beleving wordt namelijk bepaald door de bereiding. Om horecaondernemers daarbij te helpen heeft Lavazza over de hele wereld Training Centra opgericht. Wereldwijd heeft Lavazza inmiddels meer dan 55 Training Centra. Lavazza is met dit aantal verreweg het grootste opleidingsinstituut voor koffie ter wereld. Voordat u met Lavazza gaat werken worden u en uw medewerkers hier kosteloos getraind in het maken van de beste en lekkerste koffiespecials. Lavazza heeft een 300m2 grote multifunctioneel Lavazza Training Center gevestigd in Oostzaan, een Training Center in Oosterwolde en een Training Center in Breda.

  Ontzorging van machine-onderhoud

  Om u en uw gasten te allen tijde te verzekeren van goede koffie, bieden wij een onderhoudsservice op de machines, die zowel preventieve als curatieve onderhoud pleegt.

  Schaalbaar totaalconcept

  Wij ontzorgen u op het gebied van uw koffie-invulling, zodat u meer tijd heeft voor wat écht belangrijk is in de horeca: gastvrijheid. Van koffie, servies tot koffiemachines en baristatrainingen, wij hebben voor elk type restaurant en context een ideale koffieoplossing op maat.

  Excellente service & eigen accountmanager

  Wij geloven oprecht dat persoonlijk contact, in combinatie met een samenwerking op maat, uitstekende ingrediënten zijn voor succes. Zodra u aangeeft met Lavazza te willen werken, gaan we samen direct aan de slag om de Italiaanse koffiebeleving naar uw horecaonderneming te brengen.

  Servies in bruikleen

  Als klant kunt krijgt het Lavazza servies gratis in bruikleen.

  Sterke reputatie in duurzaam ondernemen

  Forbes geeft Lavazza een top 10 notering in de lijst van de meest gerenommeerde bedrijven ter wereld op het gebied van duurzaam ondernemen. Zo heeft Lavazza zich onder meer gecommitteerd aan de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties. Deze doelen zijn een cruciaal onderdeel van de bedrijfsvoering. Op deze manier wordt toegewerkt naar een CO2 neutraal productieproces in 2030.

  Italiaanse kwaliteit

  Kiest u voor Lavazza, dan kiest u voor de topkwaliteit blends van de Maestros van Espresso. Bonen en koffiecapsules van een constant hoge kwaliteit afkomstig van de beste origins, in Italië gebrand.

  24/7 online bestellen

  Met het online bestelplatform plaatst u snel en eenvoudig uw bestelling. Login op uw ‘Mijn Lavazza’ account en u heeft al uw administratie direct beschikbaar. Door de facturen, bestellijsten, bestelstatus, klant-specifieke prijzen, factuur- en bezorgadres, etc. op één online locatie aan te bieden, proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. U hoeft niet meer uw mailbox door te spitten op zoek naar dat ene mailtje met factuur of dat andere mailtje met de bestelstatus.

  Waar kunnen we u mee helpen?

  Deze restaurants gingen u voor

  Deze klantcases zijn een greep uit het klantenbestand. Stuk voor stuk succesvolle ondernemingen die zich op een of andere manier weten te onderscheiden van de rest. Of lekker aan de weg timmeren om dit doel te bereiken. Ze hebben allemaal minimaal één ding gemeenschappelijk: de Italiaanse kwaliteitskoffie van Lavazza. Voor elk restaurant is een koffieoplossing op maat mogelijk.

  • Keuken van Leer

   In de monumentale leerfabriek van Oisterwijk is Keuken van Leer gevestigd. Ooit de grootste leerfabriek van Europa. Keuken van Leer is het restaurant van Meester Boulanger en Meester Patissier Robèrt van Beckhoven en zijn team. Hij is de enige in Nederland die deze combinatie van titels draagt. Bij Keuken van Leer geniet u van het goede Brabantse leven …

   Lees meer
  • Three

   Restaurant Three bezorgt haar gasten een unieke ervaring van de hedendaagse Aziatische keuken. De meerdere opties van de moderne Aziatische gerechten op de menukaart zorgt ervoor dat alle gasten voldoende keuze hebben voor een heerlijk diner. Bij Three is het WOW-gevoel nooit ver weg.

   Lees meer

  Vind de koffiemachine voor uw restaurant

  Wilt u de echte Italiaanse koffiebar beleving aan uw gasten geven? Dan is een pistonmachine een logische keuze. Gaat u voor gemak en snelheid dan is een volautomatisch koffiemachine een betere keuze. Wij helpen u uiteraard graag verder met een advies op maat.

  Ontdek wat Lavazza voor uw onderneming kan betekenen

  Contact opnemen

  Altijd de perfecte kop koffie met Lavazza BLUE

  Bekijk meer

  Gratis baristatraining in 1 van de 3 Training Centers in Nederland

  Bekijk meer

  Voor elk restaurant een passende oplossing

  Bekijk assortiment

  Leverancier van volautomatische koffiemachines

  Bekijk meer

  Ondersteuning in zichtbaarheid

  Inventarisatie & Tasting

  Ontzorging machine-onderhoud

  Snel & eenvoudig online bestellen

  Account aanmaken

  Ook Lavazza koffie serveren in uw restaurant?

  Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte voor een koffieoplossing voor uw horecagelegenheid? Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.