• Koffie
 • Machines
 • Condiments
 • Thee
 • Disposables
 • Reinigingsmiddelen
 • Barista Tools
 • Zakelijk

De Italiaanse koffiebar-ervaring bij u op kantoor

Goede koffie verbindt

Contact opnemen

  Koffie verbindt collega's

  Lavazza biedt u naast een constante hoge kwaliteit koffie ook mooie concepten voor klein en middelgrote bedrijven, zowel financieel als operationeel. Van onszelf, maar ook machines van andere merken behoren tot het aanbod. Zodat wij altijd aan uw wens en die van uw collega's te kunnen voldoen. Koffie verbindt immers uw collega's onderling en aan het bedrijf.

  Contact opnemen

  Waarom Lavazza lekker werkt

  Italiaanse topkwaliteit

  Kiest u voor Lavazza, dan kiest u voor de topkwaliteit blends van de Maestros van Espresso. Bonen en capsuleconcepten van een constant hoge kwaliteit afkomstig van de beste origins, in Italië gebrand. Goede koffie verhoogt immers de tevredenheid en werksfeer, thuis en op kantoor!

  Ontzorging van machine-onderhoud

  Om u en uw medewerkers te allen tijde te verzekeren van goede koffie, bieden wij een onderhoudsservice op de machines, die zowel preventieve als curatieve onderhoud pleegt.

  Excellente service & eigen accountmanager

  Wij geloven oprecht dat persoonlijk contact, in combinatie met een samenwerking op maat, uitstekende ingrediënten zijn voor succes. Zodra u aangeeft met Lavazza te willen werken, gaan we samen direct aan de slag om de Italiaanse koffiebeleving naar uw onderneming te brengen.

  Schaalbaar totaalconcept

  Een koffieleverancier die alle zorgen uit handen neemt? Dat werkt lekker! Wij hebben voor elk type onderneming en context een ideaal koffieconcept op maat.

  24/7 online bestellen

  Met het online bestelplatform plaatst u snel en soepel uw bestelling. Login op uw ‘Mijn Lavazza’ account en u heeft al uw administratie direct beschikbaar. Door de facturen, bestellijsten, bestelstatus, klant-specifieke prijzen, factuur- en bezorgadres, etc. op één online locatie aan te bieden, proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. U hoeft niet meer uw mailbox door te spitten op zoek naar dat ene mailtje met factuur of dat andere mailtje met de bestelstatus.

  Internationaal A-merk

  Lavazza staat al meer dan 130 jaar symbool voor de Italiaanse koffiecultuur. Wereldwijd staat het merk bekend om de constant hoge kwaliteit van zijn koffie. Inmiddels wordt Lavazza dan ook al in meer dan 140 landen gedronken!

  Betaaloplossingen voor self service

  Wilt u de mogelijkheid om een vergoeding te vragen voor een kop koffie? Dan is een koffiemachine met een betaalsysteem ideaal voor u. Een koffiemachine met muntinworp of contactloos betalen, beide oplossingen behoren tot de mogelijkheden.

  Een uitstekend visitekaartje

  Goede koffie zegt iets over een bedrijf. Net als de inrichting van een kantoorpand of het duurzaamheidsbeleid. Het is een visitekaartje.

  Sterke reputatie in duurzaam ondernemen

  Forbes geeft Lavazza een top 10 notering in de lijst van de meest gerenommeerde bedrijven ter wereld op het gebied van duurzaam ondernemen. Zo heeft Lavazza zich onder meer gecommitteerd aan de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties. Deze doelen zijn een cruciaal onderdeel van de bedrijfsvoering. Op deze manier wordt toegewerkt naar een CO2 neutraal productieproces in 2030.

  Gratis levering

  Op werkdagen worden alle bestelling die voor 17.00 uur worden geplaatst, dezelfde nog aangeboden bij PostNL en kosteloos verstuurd.

  Waar kunnen wij u mee helpen?

  Goede koffie draagt bij aan de uitstraling van uw bedrijf

  Het aanbieden van goede koffie zegt iets over een bedrijf. Net als de inrichting van een kantoorpand of het duurzaamheidsbeleid. Het is een visitekaartje.

  Meer informatie aanvragen

  Deze koffiecorner gratis* bij u op kantoor?

  Aanvragen

  Ook lekker werken met Lavazza?

  Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte voor een koffie-oplossing of koffiecorner voor uw zaak? Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.