• LAVAZZAIn de horeca
 • Koffie
 • Machines
 • Condiments
 • Thee
 • Disposables
 • Reinigingsmiddelen
 • Barista Tools
 • Collections

Koffie voor kantoor & home office

Begin uw werkdag goed

Ontdek de mogelijkheden

  Begin uw werkdag goed met de Italiaanse koffiebar beleving

  Voor kleine bedrijven, kantoren en home offices biedt Lavazza een mooi assortiment aan strak vormgegeven capsulemachines. De compacte design-automaten lenen zich perfect voor zakelijk gebruik in compacte ruimtes en voor bedrijven met minder dan 15 werknemers. Een aanwinst voor kleine bedrijven waar goede koffie onderdeel van de bedrijfscultuur is.

  Ontdek koffie-oplossingen

  Waarom Lavazza van meerwaarde is voor uw bedrijf

  Italiaanse kwaliteit

  Op zoek naar een koffieconcept die een lekkere kop koffie, een goede marge en efficiëntie garandeert, waarmee binnen korte tijd tientallen kopjes koffie verzorgd kunnen worden? Terwijl u op andere momenten een lekkere cappuccino of espresso wilt kunnen bereiden om rustig uw dag mee op te starten of om uw bezoekers gastvrij mee te ontvangen. Door onze ervaring en kennis hebben wij een goede kijk op de behoeftes binnen grote bedrijven.

  Een uitstekend visitekaartje

  Goede koffie is een goed visitekaartje aan uw klanten toe. En dat smaakt naar business.

  Sterke reputatie in duurzaam ondernemen

  Forbes geeft Lavazza een top 10 notering in de lijst van de meest gerenommeerde bedrijven ter wereld op het gebied van duurzaam ondernemen. Zo heeft Lavazza zich onder meer gecommitteerd aan de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties. Deze doelen zijn een cruciaal onderdeel van de bedrijfsvoering. Op deze manier wordt toegewerkt naar een CO2 neutraal productieproces in 2030.

  24/7 online bestellen

  Met het online bestelplatform plaatst u snel en soepel uw bestelling. Login op uw ‘Mijn Lavazza’ account en u heeft al uw administratie direct beschikbaar. Door de facturen, bestellijsten, bestelstatus, klant-specifieke prijzen, factuur- en bezorgadres, etc. op één online locatie aan te bieden, proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. U hoeft niet meer uw mailbox door te spitten op zoek naar dat ene mailtje met factuur of dat andere mailtje met de bestelstatus.

  Internationaal A-merk

  Lavazza staat al meer dan 130 jaar symbool voor de Italiaanse koffiecultuur. Wereldwijd staat het merk bekend om de constant hoge kwaliteit van zijn koffie. Inmiddels wordt Lavazza dan ook al in meer dan 140 landen gedronken!

  Gratis levering

  Op werkdagen worden alle bestelling die voor 17.00 uur worden geplaatst, dezelfde nog aangeboden bij PostNL en kosteloos verstuurd.

  Waar kunnen we u mee helpen?

  Ontdek wat Lavazza voor uw onderneming kan betekenen

  Contact opnemen

  Altijd de perfecte kop koffie met Lavazza BLUE

  Voor elke ruimte een gepaste oplossing

  Snel & eenvoudig online bestellen

  Ook Lavazza koffie drinken bij u op kantoor?

  Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte voor een koffieoplossing voor bij u op kantoor? Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.