• LAVAZZAIn de horeca
 • Koffie
 • Machines
 • Condiments
 • Thee
 • Disposables
 • Reinigingsmiddelen
 • Barista Tools
 • Collections

Koffiemachines voor de horeca

Perfect afgestemd op uw horecaonderneming

Contact opnemen

Koffiemachines voor de horeca

Perfect afgestemd op uw horecaonderneming

Bekijk machines

  Koffiemachines voor de horeca

  De professionele koffiemachine voor in de horeca is essentieel om het beste uit de koffiebonen te halen. Daarom werken we bij Lavazza Nederland met de beste espressomachine van gerenommeerde merken als Wega, Franke, Faema, WMF, Bravilor. Welke koffiemachine het beste bij uw horecaonderneming past, hangt af van de context en uw voorkeuren. We kijken graag samen naar een perfect afgestemde koffievoorziening.

  Contact opnemen

  Uw voordelen op een rij

  Koffiemachine perfect afgestemd op uw zaak

  Hoeveel gasten ontvangt u gemiddeld? En hoeveel verschillende soorten koffiebereidingen wilt u serveren? Dankzij ons uitgebreide en diverse assortiment aan horeca koffiemachines hebben voor elke onderneming en wens een koffieconcept op maat. Onze koffie-experts adviseren u graag.

  Ruime keuze uit premium koffiemachine merken

  Een goede professionele koffiemachine is essentieel om het beste uit de koffiebonen te halen. Daarom werken we bij Lavazza Nederland met de beste espressomachines van gerenommeerde merken als Wega, La Marzocco, Franke en Bravilor. De uitstraling is altijd strak en stijlvol. Welke koffiemachine het beste bij uw horecaonderneming past, hangt af van de context en uw voorkeuren. We kijken graag samen naar een perfect afgestemde koffievoorziening.

  Inclusief service en onderhoud

  Om u en uw gasten te allen tijde te verzekeren van goede koffie, bieden wij een onderhoudsservice op de machines, die zowel preventieve als curatieve onderhoud pleegt.

  Onafhankelijk advies op maat

  Altijd onafhankelijk en objectief advies op basis van uw wensen en wat bij uw bedrijf past.

  Keuze uit: huren of kopen

  Elke manier van betalen heeft zo zijn voordelen. Een koffieapparaat huren biedt bijvoorbeeld gemak, maar ook zijn de maandelijkse kosten duidelijk en het onderhoud is volledig geregeld! Koopt u de koffiemachine liever meteen? Dan heeft u niet te maken met een maandelijkse afdracht. Bovendien kunt u het preventieve en curatieve onderhoud alsnog aan ons overlaten.

  Gratis baristatraining in 1 van de 3 Training Centers

  Een cruciaal deel van de koffiekwaliteit en beleving wordt bepaald door de bereiding. De juiste kennis en ervaring zijn hierin essentiële factoren. Vanuit deze gedachte en als onderdeel van de service, is 25 jaar geleden het Lavazza Training Center ontstaan. In die tijd is Lavazza met circa 60 trainingscentra uitgegroeid tot het grootste opleidingsinstituut ter wereld op het gebied van koffie. Drie van deze Training Centers bevinden zich in Nederland: Oostzaan, Oosterwolde en Breda.

  Ontdek welke professionele koffiemachine bij uw onderneming past

  Koffiemachines voor de horeca

  • Piston koffiemachines

   Met een pistonmachine heeft u controle over alle facetten van het bereidingsproces. Varieer zelf in hoeveelheid en mate van aandrukken van de koffie. Lavazza ondersteunt met trainingen om het maximale uit uw halfautomatische machine te halen.

   Bekijk pistonmachines

  • Professionele capsulesystemen

   Waar halfautomaten ambacht en kwaliteit uitstralen, staan capsulemachines voor gebruiksgemak en efficiëntie. Lavazza BLUE is een revolutionair capsulesysteem, speciaal ontwikkeld voor de professionele horeca.

   Bekijk capsulemachines

  • Volautomatische koffiemachines

   Met volautomaten zet iedereen in een handomdraai en in no-time de perfecte kop Lavazza koffie. De automaten zijn bij uitstek geschikt voor ondernemingen die met wisselend personeel werken en te maken hebben met drukke piektijden.

   Bekijk volautomaten

  • Koffiemolens

   Bluespresso werkt samen met Mahlkönig, Fiorenzato, Anfim en Mazzer. De grinders van deze A-merken zorgen voor een constante en gelijkmatige maling waarmee uw medewerkers alle koffies en koffiespecialiteiten kunnen bereiden.

   Bekijk koffiemolens

  De premium merken waarmee wij werken

  Koffiemachines voor de horeca

  polaris-3groups.png

  Wega Polaris 3-Groepsmachine

  11.782,98

  Interesse in deze machine? Neem dan contact met ons op.

  wega-urban-front.png

  Wega Urban EVD 3-Groepsmachine

  23.895,08

  Interesse in deze machine? Neem dan contact met ons op.

  wega-greenline-3groups.png

  Wega Greenline 3-groepsmachine

  19.351,53

  Interesse in deze machine? Neem dan contact met ons op.

  WEGA LB 4722.png

  Wega LB4722 2-Groeps

  8.167,50

  Interesse in deze machine? Neem dan contact met ons op.

  Meer informatie?

  Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte voor een koffieoplossing voor uw zaak? Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.