• Koffie
 • Machines
 • Condiments
 • Thee
 • Disposables
 • Reinigingsmiddelen
 • Barista Tools
 • Zakelijk

Ontdek de verbindende kracht van goede koffie

Terug naar kantoor

Contact opnemen

  De perfecte koffiebreak voor op kantoor

  Het Nieuwe Werken zorgt voor een sterke behoefte aan verbinding. Het kantoor wordt steeds meer een plek voor ontmoetingen en vergaderingen. Goede en duurzame kwaliteitskoffie en een stijlvol design coffee corner brengen de horeca-beleving naar uw kantoor. Dit helpt helpt collega's onderling en met klanten te verbinden. Het draagt bovendien bij aan de beleving en uitstraling van uw bedrijf.

  Mogelijkheden bespreken

  Goede koffie als verbinder op de werkvloer

  Verbind collega's

  Koffie verbindt collega's met elkaar. Bij een goede koffie verhoogt ook nog eens de werknemerstevredenheid en werksfeer. Kiest u voor Lavazza, dan kiest u voor de topkwaliteit blends van de Maestros van Espresso. Bonen van een constant hoge kwaliteit afkomstig van de beste origins, in Italië gebrand.

  Klantontvangst & Gastvrijheid

  Voor veel klanten, leveranciers, prospects of sollicitanten is de (eerste) ontvangst en de gastvrijheid die zij ervaren essentieel voor de beeldvorming van uw bedrijf. Een persoonlijk ontvangst en goede koffie zorgen voor een positief beeld.

  Totaaloplossing koffiecorner

  Koffie brengt dus collega's samen. Waar? In de koffiehoek natuurlijk! De koffiecorner is een essentieel aspect van de sociale dynamiek binnen een bedrijf. Het verbindt collega's met elkaar en met het bedrijf. Lavazza helpt u graag bij het faciliteren van een koffiecorner voor uw bedrijf.

  Ontzorging van machine-onderhoud

  Om u en uw medewerkers te allen tijde te verzekeren van goede koffie, bieden wij een onderhoudsservice op de machines, die zowel preventieve als curatieve onderhoud pleegt.

  Samen voor eerlijke koffie & MVO

  Duurzame koffie geeft niet alleen de koffieboeren een goed gevoel, ook uzelf. Door te kiezen voor duurzame, eerlijke koffie op kantoor, draagt u bij aan een groenere planeet en een beter leven voor de koffieproducerende gemeenschappen. En dát drinkt een stuk lekkerder voor uw collega's en uw klanten. Forbes geeft Lavazza een top 10 notering in de lijst van de meest gerenommeerde bedrijven ter wereld op het gebied van duurzaam ondernemen. Zo heeft Lavazza zich onder meer gecommitteerd aan de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties. Deze doelen zijn een cruciaal onderdeel van de bedrijfsvoering. Op deze manier wordt toegewerkt naar een CO2 neutraal productieproces in 2030.

  Koffie als visitekaartje

  Goede koffie zegt iets over een bedrijf. Net als de inrichting van een kantoorpand of het duurzaamheidsbeleid. Het is een visitekaartje.

  Bijdrage aan beleving

  Indien u kwaliteit wilt uitstralen, is het logisch om ook voor kwaliteitskoffie te kiezen. Het draagt bij aan de beleving en uitstraling van uw bedrijf en het helpt mensen om voor u te kiezen.

  Waar kunnen wij u mee helpen?

  De koffiecorner is het sociale hart van een bedrijf

  SAMENWERKEN?

  Koffie brengt collega's samen

  Koffie als visitekaartje

  Koffie zorgt voor een thuisgevoel

  Deze koffiecorner gratis* bij u op kantoor?

  Bekijk voorwaarden

  Ook lekker werken met Lavazza?

  Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte voor een koffie-oplossing of koffiecorner voor uw zaak? Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.