• LAVAZZAIn de horeca
 • Koffie
 • Machines
 • Condiments
 • Thee
 • Disposables
 • Reinigingsmiddelen
 • Barista Tools
 • SUBSCRIPTIONS
 • Collections

Koffie in de horeca

Voor de Italiaanse koffiebar beleving in uw zaak

Contact opnemen

onze nieuwe koffies nemen je mee op reis door italië

Tales of Italy

Ontdek meer

LATTIZ & LAVAZZA

Altijd perfecte melkschuim

Ontdek de nieuwe Lattiz 2.0 machines

Koffie voor de Gastronomie

Ontdek meer

  De Italiaanse koffiebar beleving in uw horecagelegenheid

  De Italiaanse koffiebeleving bij u in de zaak? Lavazza biedt u een brede lijn aan professionele koffiemachines, de beste kwaliteit koffiebonen en professionele ondersteuning. Wij zijn ons ervan bewust dat er meer nodig is dan dat. Als onderdeel van de service zijn er dan ook onbeperkte mogelijkheden om uw medewerkers kosteloos te trainen in onze drie Lavazza Training Centers in Nederland.

  Contact opnemen

  Uw voordelen op een rij

  Internationaal A-merk

  Lavazza staat al meer dan 130 jaar symbool voor de Italiaanse koffiecultuur. Wereldwijd staat het merk bekend om de constant hoge kwaliteit van zijn koffie. Inmiddels wordt Lavazza dan ook al in meer dan 140 landen gedronken. Al vanaf halverwege de 20ste eeuw is de familie Lavazza zich al bewust van het feit dat uw gasten niet alleen eten en drinken met de mond, maar ook met de ogen. Met een rijke geschiedenis in de wereld van reclame en design, weet Lavazza ook uw toekomstige gasten aan te spreken.

  Gratis opleidingen in 1 van de 3 Training Centers

  Een cruciaal onderdeel van kwaliteit wordt bepaald door de bereiding. Vanuit deze gedachte en als onderdeel van de service biedt Lavazza haar partners gratis toegang tot ’s werelds grootste instituut op het gebied van koffie: het Lavazza Training Center. Via het Lavazza Training Center biedt Lavazza ondersteuning en inspiratie om de beste kwaliteit koffie te waarborgen: van de de perfecte espresso tot Coffee Design, of toepassing van koffie in de keuken.

  Totaalconcept

  Volledige ontzorging op het gebied van uw koffie-invulling, zodat u meer tijd heeft voor wat écht belangrijk is in de horeca: gastvrijheid. Van koffie, servies tot koffiemachines en baristatrainingen, wij hebben voor elk type restaurant en context een ideale koffieoplossing op maat.

  Excellente service & eigen accountmanager

  Wij geloven oprecht dat persoonlijk contact, in combinatie met een samenwerking op maat, uitstekende ingrediënten zijn voor succes. Zodra u aangeeft met Lavazza te willen werken, gaan we samen direct aan de slag om de Italiaanse koffiebeleving naar uw horecaonderneming te brengen.

  Italiaanse topkwaliteit

  Kiest u voor Lavazza, dan kiest u voor de topkwaliteit blends van de Maestro's van Espresso. Bonen en capsuleconcepten van een constant hoge kwaliteit afkomstig van de beste origins, in Italië gebrand.

  Samen voor duurzame, eerlijke koffie & MVO

  Duurzame koffie geeft niet alleen de koffieboeren een goed gevoel, ook uzelf en uw gasten. Door te kiezen voor duurzame, eerlijke koffie in uw restaurant, draagt u bij aan een groenere planeet en een beter leven voor de koffieproducerende gemeenschappen. En dát drinkt een stuk lekkerder. Forbes geeft Lavazza een top 10 notering in de lijst van de meest gerenommeerde bedrijven ter wereld op het gebied van duurzaam ondernemen. Zo heeft Lavazza zich onder meer gecommitteerd aan de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties. Deze doelen zijn een cruciaal onderdeel van de bedrijfsvoering. Op deze manier wordt toegewerkt naar een CO2 neutraal productieproces in 2030.

  24/7 online bestellen

  Met het online bestelplatform plaatst u snel en soepel uw bestelling. Login op uw ‘Mijn Lavazza’ account en u heeft al uw administratie direct beschikbaar. Door de facturen, bestellijsten, bestelstatus, klant-specifieke prijzen, factuur- en bezorgadres, etc. op één online locatie aan te bieden, proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. U hoeft niet meer uw mailbox door te spitten op zoek naar dat ene mailtje met factuur of dat andere mailtje met de bestelstatus.

  Gratis levering

  Op werkdagen worden alle bestelling die voor 17.00 uur worden geplaatst, dezelfde nog aangeboden bij PostNL en kosteloos verstuurd.

  Ontdek de juiste koffie voor uw restaurant

  Voor elk type horeca een oplossing

  Informatie aanvragen
  Restaurant

  Restaurant

  Ontdek meer

  Grand Café / Lunchroom

  Ontdek meer

  Hotel

  Ontdek meer

  Fine Dining

  Ontdek meer

  Professionele koffiemachines, perfect afgestemd op uw wensen

  Wilt u de echte Italiaanse koffiebar beleving aan uw gasten geven? Dan is een pistonmachine een logische keuze. Gaat u voor gemak en snelheid dan is een volautomatisch koffiemachine een betere keuze. Wij helpen u uiteraard graag verder met een advies op maat.

  Naar assortiment

  Lavazza Blue en Lattiz

  Ontdek de mogelijkheden van Blue cups en Lattiz. Capsulemachines staan voor gebruiksgemak en efficiëntie en zijn speciaal ontwikkeld voor de professionele horeca. Maak in een paar tellen heerlijke melkkoffies door gebruik te maken van ons capsule systeem in combinatie met de melkoplossing van Friesland Campina. Lattiz is een uniek, gesloten melkschuim systeem. Samen met de innovatieve Lattiz verpakking zorgt dit voor optimale hygiëne.

  Tales of Italy

  Een buitengewone collectie, bestaande uit een ongeëvenaarde reis door de iconische steden van Italië. Van de bruisende energie van Milaan, de tijdloze charme van Rome tot de authentieke grachten van Venetië, elke blend brengt de unieke smaak en sfeer van deze steden rechtstreeks naar de kopjes van koffieliefhebbers.

  Ontdek Tales of Italy

  6x-1-kg_grani_TALES-Canal-Grande-lato-dx.png

  Canal Grande - 6 zakken

  184,12

  6x-1-kg_grani_TALES_Trastevere-dx.png

  Trastevere - 6 zakken

  184,12

  Lavazza-Tierra-Cuba-6-zakken.png

  ¡Tierra! Cuba 6 zakken

  227,69

  Toegang tot het grootste koffie-instituut ter wereld

  Oostzaan – Lavazza Training Center

  Aangrenzend aan de ring van Amsterdam bevindt zich het eerste en tevens grootste Lavazza Training Center. Als onderdeel van …

  Lees meer

  Breda – Lavazza Training Center

  Lavazza heeft inmiddels ook voet aan grond gezet in het Brabantse Breda. In deze bourgondische stad is het Inspirium gelegen. …

  Lees meer

  Oosterwolde – Lavazza Training Center

  Het Training Center Oosterwolde bevindt zich in het centrum van Noord-Nederland. Een goed bereikbare uitvalsbasis voor de …

  Lees meer

  Meer informatie?

  Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte voor een koffieoplossing voor uw zaak? Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.